Крові замало вам? – Скажіть: "Тітушки", Міліція, "Беркут", Армія, Парламент, ПР + КПУ, ПРЕЗИДЕНТ...



"Тітушки" – підла личина української міліції?! Журналісти 5 каналу знайшли перевдягнених в цивільне працівників МВС. "Тітушки" мають посвідчення працівників МВС... Неймовірне – очевидне.

"Беркут", Міліція, Армія, Парламент, ПР + КПУ, УРЯД, ПРЕЗИДЕНТ...


Чому вони, поодинці і масово, так часто нехтують моральними, духовними, цивілізаційними цінностями Українського народу, Європи, Світового співтовариства?


ДЕСЯТКИ ЖАХЛИВИХ ВИПАДКІВ ЦИНІЧНОГО ПОБИТТЯ ЖУРНАЛІСТІВ
Євроньюс: “Побиття журналістів — цілеспрямована акція з метою залякування”

http://ua.euronews.com/2013/12/02/ukraine-government-using-thug-force-against-media-covering-protests/
Били, калічили представників української та зарубіжної преси впевнено, свідомо, методично... Показовий коментар до світлин: "Этот фоторепортаж обошелся нашему фотокорреспонденту Александру Перевознику в 11 швов на голове. Восемь сотрудников "Беркута" избили его после съемки, не реагируя на бейдж журналиста и его крики.
Саше оказали помощь в больнице. Фотографии в редакцию привез другой сотрудник #євромайдан #euromaidan http://news.liga.net/.../933680-poboishche_na_bankovoy...


Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун сьогодні заявив, що пильно стежить за розвитком подій в Україні, де тривають багатотисячні акції протесту.


“Я закликаю всі сторони проявляти стриманість, не допустити подальшого насильства і відстоювати демократичні принципи свободи вираження думок і мирних маніфестацій,” – сказав Пан Гі Мун.



Увага всього світу прикута до України. А провладні "українці" заплющують очі на злочини, ліцедійствують у Верховній Раді, під Адміністрацією президента, ховаючись за спинами беркутівців, міліціонерів, солдатів...
ДО–ПО–КИ?!



«Ми маємо справу зі зміною позиції українського суспільства, яке виразно демонструє свою рішучість, своє прагнення продовжувати процес зближення з західним світом, це великі переваги, це великі досягнення, ми повинні їх захищати», – пояснив Президент Польщі Б. Коморовський. Ближні і зовсім віддалені сусіди вболівають за нас. Збурене українство у найвіддаленіших куточках світу...

Чому "тітушки" і беркутівці так зухвало б'ють пресу?! Хто натравлює їх, немов голодних псів, ХТО обіцяє безкарність?


Брутальні злочини міністр внутрішніх справ називає "надмірним застосуванням сили", а хто взагалі дає право застосовувати силу до беззбройних???
Символічно, що в день річниці всенародного референдуму 1991 року, ввечері 1 грудня, "Беркут" влаштував побоїще під пам'ятником Лєніна в Києві. http://petro-tronko.blogspot.com/2013/12/blog-post.html
Анатолій СЄРИКОВ
Фото: Андрій Бережина, Мережа Фейсбук, зокрема Леся Оробець
P.S.
Глава известной американской правозащитной организации Freedom House Дэвид Кремер призвал ввести адресные санкции против президента Украины Виктора Януковича и членов его семьи, поскольку украинский лидер продвигает свои личные интересы в ущерб украинскому народу.
«Януковича никогда не интересовала интеграция его страны в Евроатлантические институты, если это не принесет ему личной выгоды», – заявил Дэвид Кремер в статье в Washington Post во вторник.«Адресные санкции против украинских чиновников, в том числе Януковича и его сыновей, возможно, являются единственным способом предотвратить дальнейшее кровопролитие, добиться освобождения Тимошенко и отмены закона, лишающего боксера Виталия Кличко права баллотироваться в президенты, а также снова дать Украине надежду на интеграцию с Западом», – пишет президент Freedom House. «Такие меры также стали бы огромной моральной поддержкой для сотен тысяч украинцев, протестующих против второй за десять лет попытки Януковича похитить у Украины будущее».


P.P.S.

Бити журналістів — плювати в очі власній країні! Всесвітня Асоціація Видавців Газет та Новин (WAN-IFRA) звернулася до Януковича

Його Високості Виктору Януковичу,
Президенту України,
Київ,
Україна.
2 грудня 2013
Ваше Високосте,
Звертаємося до Вас від імені Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин (WAN-IFRA) та Всесвітнього Форуму Редакторів щоб висловити нашу глибоку стурбованість подіями, які мали місце у минулі вихідні (30 листопада –1 грудня), під час яких щонайменше 47 журналістів постраждали під час висвітлення акцій протесту у Києві на підтримку європейської інтеграції України.
Ваше Високосте, ми нагадуємо Вам про те, що питання нашої стурбованості станом свободи слова в Україні обговорювалось під час 64-го Всесвітнього Газетного Конгресу, який відбувся у вересні 2012 року у Києві. Більше того, ми привертали Вашу увагу до Ваших слів, сказаних на церемонії відкриття, коли Ви говорили що «Усі політичні сили в нашій країні погоджуються, що шлях уперед є абсолютно відкритим, і демократичне суспільство, свобода слова та незалежні медіа відіграють ключову роль сьогодні і у майбутньому.»
Пане Президенте, жахливі фото та детальні репортажі, отримані WAN-IFRA з незалежних, перевірених джерел в Україні протягом останніх 48 годин, свідчать про те, що Ваша публічна відданість ідеалам свободи слова та незалежних медіа повністю перекреслюються діями Ваших служб безпеки.
Ми закликаємо Вас у найкоротший можливий термін віддати розпорядження про негайне незалежне розслідування кожного випадку порушення прав та залякування журналістів та працівників медіа компаній, чиєю роботою є висвітлення подій незалежно від того, слугують вони чи входять у протиріччя з політичними переконаннями Вашого уряду.
Ми чемно нагадуємо Вам, що обов’язком держави є забезпечення безпеки усіх громадян, включно із журналістами, та гарантування їм належних умов для виконання ними своїх обов’язків без перешкод та остраху. Враховуючи особливі обставини, які супроводжують події декількох останніх днів, для медіа є обов’язковим мати можливість виконувати свою ключову роль та інформувати громадськість у час, критично важливий для демократії в Україні.
Ми чекаємо на Вашу відповідь у найближчий можливий для Вас час.
Щиро Ваші,
Томас Брюнегар (Tomas Brunegård)
Президент
Всесвітня Асоціація Видавців Газет та Новин
Ерік Б’єраер (Erik Bjerager)
Президент
Всесвітній Форум Редакторів
WAN-IFRA є глобальною організацією видавців газет та новин з усього світу, яка має статус офіційного представника в Організації Об’єднаних Націй, ЮНЕСКО та у Раді Європи. Організація об’єднує 18000 друкованих видань, 15000 онлайн сайтів та понад 3000 компаній у більше ніж 120 країнах

1 коментар:

Ваша думка