Услід за Михайлівським Золотоверхим всі храми УГКЦ цілодобово відкриті для протестувальників

Понеділок, 02 грудня 2013, 14:46

Усі храми УГКЦ у Києві відкриті цілодобово. У них організовані

пункти для тих, хто потребує допомоги


Храми УГКЦ у Києві:
 
Патріарший собор Воскресіння Христового
(вул. Микільсько-Слобітська, 5, ст. метро "Лівобережна")

Миколая Чудотворця
(Аскольдова могила, вул. Паркова дорога, 1)

Миколи Доброго
 (Поділ, вул. Покровська, 6, ст. метро "Контрактова площа")

Святого Василія Великого
(Вознесенський узвіз, 7) 
 
 
«Усі храми УГКЦ у Києві від сьогодні будуть відкриті цілодобово. У них буде проводитися безперервна молитва. Усі потребуючі можуть тут отримати духовну підтримку, взяти участь у молитві, а також відпочити та покріпити свої фізичні сили».
 
Про це для Департаменту інформації УГКЦ повідомив митрофорний протоієрей Ігор Онишкевич, протопресвітер Київського протопресві- терства. За словами о. Ігоря, важливо, щоб усі вірні нашої Церкви, як ті, які залишилися у своїх домівках, так і ті, що перебувають на майданах Києва, взяли участь у молитві за краще майбутнє нашої країни. «Адже всяке добро походить від Господа Бога», – зазначив протопресвітер.
 
Як уже повідомляли, Блаженніший Святослав закликав усіх вірних УГКЦ та людей доброї волі до загальнонаціональної безперервної молитви за мир і кращу долю України, зокрема:
 
"Прошу не тільки наше духовенство і монашество, а й усіх мирян долучитися до цієї загальноукраїнської молитви. Приходьмо до храму – хто коли може, у будь-яку пору дня і ночі – і молімося до Господа за кращу долю українського народу!
Повторюю ще раз наше звернення, щоб при всіх наших монастирях і парафіях, зокрема в Києві, були організовані пункти, в яких можна було б прийняти тих, хто потребує допомоги та духовної підтримки, або просто місця, де вони могли б зігрітися та за потреби відновити свої фізичні сили.
 
Усі наші храми в Києві сьогодні вже відчинені для потребуючих і у них проводиться безперервна молитва. Молитва і діла милосердя – це ті дві заповіді любові, що їх ми сьогодні повинні сповнити, щоб Господь Бог подарував нам мирне розв’язання цієї непростої ситуації, в якій перебуває зараз наша Україна.  
 
Закликаю всіх вірних УГКЦ, які прибувають до Києва, у мирний спосіб висловлювати свою позицію на Майдані, приходити до наших храмів у Києві і долучатися до загальнонаціональної молитви."

Джерело: http://news.ugcc.org.ua/news/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ваша думка