Гран-прі інтернет-премії. Цікаві тенденції українського завоювання соціальних мереж...

Сторінки «Буковеля» в соцмережах отримали гран-прі інтернет-премії «Туризм-Онлайн 2013» в рамках виставки «Україна - круглий рік 2013»

Сторінки туристичного комплекса Буковель в соціальних мережах facebook (http://fb.com/bukovel), vkontakte (http://vk.com/bukovel), instagram (http://instagram.com/bukovelua) отримали гран-прі інтернет-премії «Туризм-Онлайн 2013» в рамках міжнародної курортної виставки «Україна - круглий рік 2013», яка проходила 11-12 жовтня в Києві.
Обслуговування туристичного комплексу «Буковель» у соціальних мережах здійснює цифрова агенція Postmen (http://www.postmen.com.ua).
Одночасно, сторінка «Я люблю Крим» (http://www.fb.com/ilovecrimea), яка також супроводжується цифровою агенцією Postmen (http://www.postmen.com.ua) і присвячена просуванню готелю «Таврія» і санаторію «Форос», отримала золоту нагороду інтернет-премії «Туризм-Онлайн 2013» в номінації найкраща група/сторінка в соціальних мережах.
Коментуючи отримання двох ключових нагород виставки, керівник агенції Postmen Ярослав Ведмідь, зазначив, що цей результат є плодом роботи великої команди, як на боці клієнта, так і всередині агенції. «Вже третій рік моя команда працює над проектами Буковеля в соціальних мережах і сьогоднішні відзнаки, були б неможливими без професійного внеску десятків людей», - сказав Я. Ведмідь. «Ми також маємо прекрасний діалог з IT-командою курорту, що уможливлює
розробку складних рішень, в тому числі інтеграцію баз даних управлінських систем і даних нашої аудиторії в соціальних мережах», - сказав Ярослав Ведмідь.
Нагородження відбувалося під час III Міжнародного форуму «IT-технології в рекреації», організованого Республіканським підприємством «Кримське курортно-туристичне агентство», за участі Yalta Digital Forum та інтернет-премії PROpeller Digital.
Цифрова агенція Postmen (http://postmen.com.ua) фокусується на SMM-рішеннях для екстремальних брендів, курортів, готелів і ресторанів (HoReCa) і FMCG-брендів. Серед клієнтів агенції Postmen курорт «Буковель», готель «Таврія», санаторій «Форос», мережа магазинів «Екстрем Стайл», оператор експрес-доставки «ІнТайм», клініка «Софія-Мед», мережа ресторанів Carte.l.
Буковель (http://www.bukovel.com) – гірськолижний і SPA-курорт №1 в Україні. В зимовому сезоні 2012-2013 курорт відвідали більше 1,5 млн. чол.. Курорт пропонує 53 км. підготованих і 100% осніжених трас, SPA і оздоровлення, найкращі карпатські ресторани, різноманітні сервіси і розваги. В 2012 році курорт був названий таким, що найбільш динамічно розвивається в світі. В 2013 році увійшов до ТОП 10 європейських і ТОП 20 світових гірськолижних курортів за популярністю на Facebook.
- See more at: http://bukovel.com/news/storinki-bukovelya-v-sotsmerejah-otrimali-gran-pri-internet-premiyi-turizm-onlayn-2013-v-ramkah#sthash.XVneKS7r.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ваша думка